Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Δύο συλλήψεις στην Καρδίτσα για κλοπές σχαρών φρεατίων απόφραξης

Συνελήφθησαν, το πρωί της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καρδίτσας, δύο άνδρες ηλικίας 41 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα για κλοπή από κοινού.
Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς να μεταφέρουν με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο έξι συνολικά σχάρες φρεατίων απόφραξης όμβριων υδάτων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο είχαν αφαιρέσει τις σχάρες, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, από δύο διαφορετικά σημεία της πόλης με σκοπό την πώλησή τους, ενώ τρεις από αυτές είναι ιδιοκτησίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Καρδίτσας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ) και οι υπόλοιπες 48χρονου.       Τα κλοπιμαία, το προαναφερόμενο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, καθώς και τρία διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν μέσα στο όχημα κατασχέθηκαν, ενώ οι σχάρες αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.
Πηγή.:karditsalive.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: