Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Στηρίζουν ΕΣΚΑ οι πρόεδροι των περιφερειακών ενώσεων της ΠΟΑΞΙΑ

Με κοινή δήλωσή τους όλοι οι Πρόεδροι των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων της Π.Ο.ΑΞΙ.Α, συμπαρατάσσονται με την Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αξιωματικών (ΕΣΚΑ) και
καλούν τους συναδέλφους τους της Αττικής να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό της ΕΣΚΑ. 
Παράλληλα δηλώνουν ότι θα στηρίξουν την ΕΣΚΑ και κατά τις αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κατά το επικείμενο εκλογοαπολογιστικό της συνέδριο.
Διαβάστε παρακάτω την δήλωση συμπαράταξης.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
Εμείς, οι Πρόεδροι των Πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών Ενώσεων της ΠΟΑΞΙΑ, χαιρετίζουμε την ίδρυση του συνδυασμού Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αξιωματικών (ΕΣΚΑ), που κατέρχεται στις προσεχείς αρχαιρεσίες (11 και 12 Οκτωβρίου 2015) για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής.
Η ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού και οι συνάδελφοί μας που προέβησαν στην ίδρυσή του, θεωρούμε ότι εκφράζουν κι εμάς γιατί αποτελούν τη σταθερή δύναμη εκείνη που θα συνεχίσει τον αγώνα που δίνουμε τα τελευταία χρόνια για ένα συνδικαλιστικό κίνημα ανεξάρτητο, ακηδεμόνευτο, διεκδικητικό και ενωτικό.
Τα έμπειρα συνδικαλιστικά στελέχη που χρόνια τώρα βρίσκονται ανυποχώρητα στην πρώτη γραμμή του αγώνα και το νέο αίμα των Αξιωματικών που συμμετέχουν στην ΕΣΚΑ, όχι μόνο φέρνουν την ελπίδα αλλά αποτελούν και την εγγύηση για την επίτευξη των κοινών μας στόχων, εκφράζοντας τον πόθο και την αγωνία των συναδέλφων μας για μια σύγχρονη Αστυνομία με πρωτοπόρο το συνδικαλιστικό μας κίνημα και με βάση τις αρχές και αξίες που αυτό είναι ταγμένο να υπηρετεί.Γι’ αυτό καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσές μας να στηρίξουν σθεναρά την ενωτική, ακηδεμόνευτη και ελπιδοφόρα κίνηση που δημιουργήθηκε στην Αττική, δηλώνοντας ότι θα είμαστε δίπλα τους και θα συμμετάσχουμε στην κοινή αυτή προσπάθεια, μέσω της ΕΣΚΑ και κατά τις αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΑΞΙΑ στο επικείμενο εκλογοαπολογιστικό συνέδριό μας.
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΞΙ.Α.
1) ΔΑΚΤΥΛΟΥΔΗΣ Αθανάσιος, Πρόεδρος Ε.Α.Π. Κεντρικής Μακεδονίας
2) ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος, Πρόεδρος Ε.Α.Π. Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης
3) ΚΑΡΑΚΟΥΔΗΣ Στυλιανός, Πρόεδρος Ε.Α.Π. Κρήτης
4) ΜΑΖΑΡΑΚΙΩΤΗΣ Χρήστος, Πρόεδρος Ε.Α.Π. Δυτικής Ελλάδας
5) ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αγάπιος, Πρόεδρος Ε.Α.Π. Θεσσαλίας
6) ΑΞΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας, Πρόεδρος Ε.Α.Π. Πελοποννήσου
7) ΜΠΡΑΝΗΣ Γεώργιος, Πρόεδρος Ε.Α.Π. Στερεάς Ελλάδας
8) ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Ματθαίος, Πρόεδρος Ε.Α.Π. Ιονίων Νήσων
9) ΤΡΕΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, Πρόεδρος Ε.Α.Π. Δυτικής Μακεδονίας
10) ΜΠΡΙΑΣΟΥΛΗΣ Δημήτριος, Πρόεδρος Ε.Α.Π. Ηπείρου
11) ΣΚΟΡΔΑΣ Αλέξανδρος, Πρόεδρος Ε.Α.Π. Νοτίου Αιγαίου





Δεν υπάρχουν σχόλια: